VYHĽADÁVANIE

-

súkromné

firemné

dopyt

ponuka

len s fotkou

KATEGÓRIE

Microjob iPhone

Microjob Android

Maľujem osobné, partnerské, rodinné, firemné MANDALY.

ID: 35528     Pridaný: 12.02.2024
Cena: v texte
Maľujem osobné, rodinné, partnerské, firemné a liečivé MANDALY podľa dátumu narodenia, mena a priezviska podľa Pythagorovej neurológie, alebo Chaldejsko- Hebrejskej.
Používam akrylové farbi na šepsované plátno na lepenke, často kombinujem a vkladám rôzne liečivé minerály na zosilnenie účinku ako ruženín, ametyst, krištál,aventurín a pod.

Mandaly sú vhodné na oživenie a nabitie priestoru ako obrazy, menšie veľkosti aj na nočný stolík.

Svoju prácu milujem a vnímam ju ako svoje poslanie. Okrem maľovania sa venujem aj terapiám,( kraniosakrálna terapia, metamorfná technika, access bars, acces facelift, reiky) ajurvédskym masážam, reflexnej masáži chodidiel a diagnostike zdravia a mojou najväčšou láskou ktorá ma fascinuje od malička je NUMEROLOGIA, ktorú často prepájam práve s maľovaním mandal čo o to viac zosilňuje účinok.
Každú mandalu nabíjam ručne alebo pod pyramídou a ku každej dodávam aj krátky numerologický popis čo mandala vlastne znamená. Význam farieb, symbolov, čísiel.

Malovanie mandal funguje ako účinná forma ARTETERAPIE- terapia umením.
Osobná mandala je niečo ako otisk našej duše, náš amulet sprevádzajúci nás našim životom. Harmonizuje astrálne, fyzické, mentálne telo a celkovo pôsobí na energetickej aj fyzickej úrovni. Je vlastne niečim ako obrazom nášho Ja, našej duše, našim osobným talizmanom. Harmonizuje osobu, pre ktorú je s láskou vytvorená. Mandala pomáha dosahovať životné ciele. Všetky mandaly čistia a energetizujú priestory v ktorých sa nachádzajú.

Mám veľkosti od 20cm -do 60cm. Suma od 35-135 eur.
Suma Jantry: 25 eur.

Dalej maľujem OSOBNE JANTRY:
Slovo jantra pochádza zo sanskritu a znamená OCHRANU.
Jam- znamená držať, udržovať a trána- znamená pod ochranou, chrániť, priviesť do bezpečia. Jantra teda chráni a oslobodzuje.
Jantry sú zvláštny druh magických štvorcov, zostrojených pre konkrétne účely ako talizmany, pre konkrétne osoby podľa dátumu narodenia.
Magické štvorce - Jantry majú zvláštne vlastnosti, už po tisíce rokov sa používali ako amulety pre šťastie, na zvýšenie sebavedomia, sebalásky, nájdenie si toho pravého partnera či partnerky, alebo zvýšenie žiadostivosti už v existujúcom vzťahu.
Ku každej osobnej jantre dodávam aj numerologický popis, každé pole v Jantre totižto niečo znamená.Celkovo sa dozviete o svojom životnom smerovaní, nadaní, talentoch, práci, financiách.
Jantru je vhodné položiť na miesto, kde ju máte stále na očiach.
každú Jantru maľujem akrylovými farbami a fixkami na srdiečko, alebo štvorec z drevenej preglejky. Jantru viem aj zakomponovať aj do osobnej mandaly ako prvú vrstvu v madale.



V prípade záujmu: Nebeskasatya@gmail.com
na FB mám stránku:
https://www.facebook.com/NebeskaSatya

Kontaktujte inzerenta

Adresa:
Monika
85101

Telefón:

Ďalšie inzeráty od používateľa: zobraziť (3)

Poslať inzerát známemu

Upozorniť na inzerát

Ďakujeme, že nám pomáhate udržiavať obsah microjob.sk.
Nahlásenie inzerátu je anonimné.


Zlý inzerát (nevhodný obsah, podvod)

Neaktuálny inzerát

Nespráva kategória

Iné



Kontaktovať inzerenta