VYHĽADÁVANIE

-

súkromné

firemné

dopyt

ponuka

len s fotkou

KATEGÓRIE

Microjob iPhone

Microjob Android

Terapie novej doby-ACCESS BARS, FACELIFT, telesné procesy.

ID: 34570     Pridaný: 11.01.2023
Cena: v texte
Terapie novej doby-ACCESS BARS, FACELIFT, telesné procesy.
V dnešnej uponáhľanej, náročnej dobe, preplnenej strachom, obavami, depresiami je Terapia ACCESS BARS výborným spôsobom ako oslobodiť a stíšiť svoju myseľ.

Terapia nás zbavuje všetkého prebratého od spoločnosti,čo nieje naše, aby sme mohli žiť s ľahkosťou, radosťou a v zdraví.

♥ACCESS BARS- liečivá, antistresová, dotyková terapia na eliminovanie stresu, rôznych blokov z podvedomia, očista mysle, prehnaného množstva myšlienok z hlavy, vhodná pri depresiách, nervozite, strese, migrénach. Metoda 32 bodov na hlave. V týchto bodoch sú uskladnené všetky naše myšlienky, nápady, úvahy, emócie, či postoje. Body zodpovedajú rôznym oblastiam nášho života ako sú vzťahy, kreativita, zdravie, peniaze, sexualita, telo, liečenie, komunikácia atd. Po terapii Odchádza všetko, čo je pripravené, aby z nášho života odišlo. Všetko, čo nám už neslúži a čo nepotrebujeme.

Dalej sa venujem aj energetickému faceliftingu ACCESS FACELIFT.
Nádherná laskyplná terapia po ktorej sa budeme zdať priťažlivejšie nielen sebe samým ,ale aj okoliu.

Kladieme sami seba na posledné miesto?
Nemáme sa dostatočne radi? Neoceňujeme sa? Treba niečo s tým spraviť!

♥ACCES FACELIFT- omladzujúca, skrášľujúca procedúra, prirodzený " energetický "BOTOX" bez použitia ihiel, prístrojov. Terapia eliminuje vrásky, kruhy pod očami, dodáva tvári žiarivejší lesk a oddýchnutý, mladistvý vzhľad. Prirodzené omladenie tváre, tela, orgánov. Pôsobí aj pri mnohých zdravotných problémoch, telo si už vyberie, kde je problém a to sa bude riešiť. Terapiu v závere kombinujem s masážou tváre.

♥Access telesné procesy- energie, ktoré môžu telu uľahčiť zmenu a transformáciu.
Každý z týchto dynamických procesov je energia, ktorá prúdi telom.
Mám na výber viacero telesných procesov ako pri problémoch s chrbticou, platničkami, stavcami, korekcia zraku( pri problémoch so zrakom), choronické ochorenia , problémy s tráviacim systémom, akékoľvek orgánové poruchy, (MTVSS), zlepšenie a zharmonizovanie činnosti lymfatického systému, hormonálneho systému( vhodné aj pri problémoch s otehotnením), aktivovanie imunitného systému (vhodne aj ako ochrana pred covidom a inými virusovými či bakteriálnymi záležitosťami), mládnutie, zacyklenie v stále tých istých problémoch, opakovanie rovnakých chýb, preberanie vecí od svojích rodičov, dedičné ochorenia atd....

♥KRANIOSAKRALNA TERAPIA( kraniosakrálna bio mechanika)
cranium znamená lebka a sacrum zase krížová kosť. Je to jemný, ale účinný spôsob práce s telom pomocou ľahkého dotyku
ktorý slúži k rozpúšťaniu fyzických blokov a tráum a odstráneniu uzamknutých emocií, ktoré sa ostráňujú prostredníctvom navodenia stavu relaxácie, hlbokého uvolnenia, ktoré vedie k spusteniu ozdravujúcich procesov.

Dalej sa venujem numerologii, astrologii, maľovaniu osobných mandál, ajurvédskym masážam a reflexnej masáži chodidiel a rúk.

V prípade záujmu ma môžte kontaktovať na: Nebeskasatya@gmail.com
viac info na: https://mandalacentrum.sk/liecenie-so-satyou

suma:62€ 90 min
43€ 60 min

Kontaktujte inzerenta

Adresa:
Monika
Pečnianska, 1212/13
85101

Telefón:

Iné lokality: Bratislava

Ďalšie inzeráty od používateľa: zobraziť (3)

Poslať inzerát známemu

Upozorniť na inzerát

Ďakujeme, že nám pomáhate udržiavať obsah microjob.sk.
Nahlásenie inzerátu je anonimné.


Zlý inzerát (nevhodný obsah, podvod)

Neaktuálny inzerát

Nespráva kategória

Iné



Kontaktovať inzerenta